Gaster Yet Darker bölümünden beri varlığını sürdüren önemli karakterlerden biridir ayrıca Sans'ın ve Papyrus'un babasdır.

Konumlara göre Yetenekler Edit

Grey Room içinde Edit

  • Gaster siyah sivri uç benzeri bir şeyi sürüsünü ortaya çıkarabilir.
  • Gaster bir "GasterBlaster" ortaya çıkarabilir.
  • Frisk'in RESET özelliğini engelleyebilir.
  • Herhangi bir rakibin ışınlanma özelliğini engelleyebilir.

Grey Room dışında Edit

  • Gaster ışınlanabilir.
  • 7 tane "hands" ortaya çıkarabilir farklı renklerden oluşan.
  • Hala Gaster siyah sivri uç benzeri bir şeyin sürüsünü ortaya çıkarabilir.
  • Hala "GasterBlaster" ortaya çıkarabilir.

Tamamiyle geri dönmüş Edit

  • Hala Gaster ışınlanabilir.
  • Hala 7 tane "hands" ortaya çıkarabilir farklı renklerden oluşan.
  • Gaster tıpki Sans gibi kemik saldırıları yapabilir.
  • Gaster hala "GasterBlaster" ortaya çıkarabilir.

Özel Yetenekler Edit

  • Polychromatism : Bu yetenek hakkında hiçbir şey bilinmiyor ve yeteneğin ne yapabildiğide bilinmiyor sadece Papyrus ve Sans öldüğü zaman kullanılabildiği biliniyor.
  • Işınlanma : Gaster ışınlanma özelliğine sahip.
  • Monoton : Bu yetenek herhangi bir "el" silahını 7 kat daha fazla güçlendirir ve Gaster'ın HP'sini 666.666'a kadar yükseltir.
  • İKİLİK : Bu özel yetenek tüm "hands" silahlarının boyutunu daha fazla büyütür ve aşırı güçlendirir. İKİLİK yeteneği ile gelen "el"ler Gaster'ın emirlerini ve hareketlerini takip ederler aynı zamanda Gaster onların rengini herhangi bir renk ile değiştirebilme avantajına sahip böylece onların özelliklerini her zaman değiştirebilme seçeneği olacaktır.

Geçmişi Edit

Screenshot 7

Sadece Sans Gaster'ın nasıl biri olduğunu hatırlıyor. O Papyrus ve Sans'ın babası, fakat Papyrus onu "Sans'ın arkadaşı" olarak biliyor. Canavarlar, Gaster'ın nasıl geldiğini merak ediyorlardı. Ama sormadılar. Gaster, onlara göre hakkında çok bilinmeyen biri.